like marvelous mama please :)

Selamat datang ke dress conner...
saya ada 1 pengumuman,
saya sudah tidak menjalankan perniagaan baju lagi kerana saya ingin fokuskan perniagaan saya kepada penjualan vitamin Shaklee..
Bukan kerana perniagaan ini tidak berjaya, tapi saya hanya buat dropship sahaja untuk baju.
Jadi saya ingin meneruskan perniagaan sendiri dengan Shaklee.
Minta maaf kepada bakal pelanggan baju yang datang kesini..
Tapi, jika anda ingin mendapatkan supplement, vitamin untuk kesihatan, sila lah hubungi saya

sambil sambil tu set yang saya sediakan adalah
SET A - untuk kesihatan family
SET B - untuk ibu-ibu yang menyusukan anak
SET C - untuk ibu berpantang selepas bersalin / operation
SET D - untuk mendapat kulit yang halus lembut bebas jerawat / Kesuburan



Thursday, July 4, 2013

Tudung 3 layer

Tudung 3 layer yang saya jual ni kain seperti jenama terkenal Far**da..


kain yang sangat lembut dan tidak kembang..
tuk order 019 3439341 sms/whatsapp
Harga RM100 free pos

Thursday, May 2, 2013

Wednesday, April 10, 2013

Marvelous Mama Vitamin Kesihatan: Testimoni pengguna Ostematrix

Marvelous Mama Vitamin Kesihatan: Testimoni pengguna Ostematrix: Bulan March lepas kan promosi Ostematrix. Jadi ramai pengguna Ostematrix yang berpuas hati memberi testimoni yang memberangsangkan . Selepa...

Monday, April 8, 2013

Marvelous Mama: GLA untuk masalah period tidak teratur

Marvelous Mama: GLA untuk masalah period tidak teratur: harini saya nak share testimoni pengguna GLA. masalah period tidak teratur, period lama dah tak datang seperti biasa.. period terlalu...

Wednesday, March 27, 2013

Wednesday, March 20, 2013

kedai online ibu: MAAJUN ANGGUN BESTARI -FAMILY PLANNING PALING HANG...

kedai online ibu: MAAJUN ANGGUN BESTARI -FAMILY PLANNING PALING HANG...: Maajun Anggun Bestari atau lebih dikenali sebagai MAB adalah alternatif bagi merancang keluarga secara tradisional. Setiap wanita mempunyai...

Tuesday, February 12, 2013

Marvelous Mama Vitamin Kesihatan: Set Penyusuan Shaklee

Marvelous Mama Vitamin Kesihatan: Set Penyusuan Shaklee: Set penyusuan yang di sediakan untuk ibu-ibu nak tambah susu, nak tambah tenaga semasa menyusukan, nak kekal banyakkan susu, nak tambah lebi...

Thursday, February 7, 2013

Marvelous Mama: Kebaikan Omega guard

Marvelous Mama: Kebaikan Omega guard: Februari adalah bulan promosi Omega Guard. Beli 6 percuma 1. Untuk lebih lanjut, hubungi saya direct k mengenai harga promosi. Omega gua...

Monday, January 28, 2013

Marvelous Mama: Perkongsian untuk peringatan bersama

Marvelous Mama: Perkongsian untuk peringatan bersama: Hari ni saya ada terbaca kisah ni, menyentuh hati saya dan mengikatkan azam saya untuk menjadi lebih baik, tetapi melengah-lengahkan azam te...

Tuesday, January 22, 2013

Marvelous Mama Vitamin Kesihatan: SET J - Kehamilan

Marvelous Mama Vitamin Kesihatan: SET J - Kehamilan: Start pengenalan dengan set J untuk kehamilan. Kerana set ni penting kan..untuk ibu dan tumbesaran dan perkembangan bayi. SET J - kehamilan...

Friday, January 18, 2013

Marvelous Mama: Mengenali ESP dengan lebih rapat

Marvelous Mama: Mengenali ESP dengan lebih rapat: ESP - Energizing soy protein ( nama asal dia) ESP merupakan mesti ada bagi saya. Dan bagi yang dah kenal ESP ni memang akan jatuh cinta 10...

Thursday, January 17, 2013

Marvelous Mama: Panduan Penyusuan bayi untuk ibu bekerja

Marvelous Mama: Panduan Penyusuan bayi untuk ibu bekerja: Tahniah!! anda mengambil keputusan yang tepat untuk menyusukan anak anda. Walaupun mungkin kesibukan bekerja, tetapi memilih untuk menyusuk...

Tuesday, January 15, 2013

Marvelous Mama: Seronoknya bisnes Shaklee

Marvelous Mama: Seronoknya bisnes Shaklee: bisnes Shaklee ni macam menanam pokok. Dari sebiji benih ( macam saya) keluar daun, ranting, daun-daun lain, berbuah ( hasil) hasil itu du...

Thursday, January 10, 2013

Marvelous Mama: Set Supplement untuk kulit

Marvelous Mama: Set Supplement untuk kulit: supplement untuk kulit.. menjadikan kulit seluruh badan lebih lembab dan lembut ESP pula menganjalkan..payudara, bontot..dan paling p...

Sunday, January 6, 2013

Cadarku: Borong set pemanggang

Cadarku: Borong set pemanggang: pemanggang serbaguna Harga istemewa untuk borong 10 set FREE 2 set harga retail 1 set RM149.90 FREE buku resepi postage pos laju ...

Friday, January 4, 2013

Perkongsian Cinta: HerbLax untuk Detox

Perkongsian Cinta: HerbLax untuk Detox: Seperti mana Sabda Rasulullah s. a. w, maksudnya: “Perut manusia itu tempat segala penyakit, manakala pencegahan itu pokok dari segala peng...

Perkongsian Cinta: Bulan Promosi Untuk ibu Bapa

Perkongsian Cinta: Bulan Promosi Untuk ibu Bapa: Bulan ni promosi Joint Health Tablet Sangat sesuai untuk di hadiahkan kepada ibu ayah nenek atuk yang mengalami sakit-sakit sendi.. Bol...

Tuesday, January 1, 2013

Perkongsian Cinta: Pengedar Sah Shaklee Bandar Putra Mahkota

Perkongsian Cinta: Pengedar Sah Shaklee Bandar Putra Mahkota: Saya  (Aei nama glamour)   adalah pengedar sah Shaklee di Putra Mahkota Bangi tol exit selepas Bangi sebelum Nilai. Supplement Shaklee p...

Maajun Anggun Bestari - Family planning

Maajun Anggun Bestari - Family planning
KHASIAT & KEGUNAAN MAB : 1. Sebagai perancang keluarga bagi yang ingin menjarakkan kehamilan / family planning. 2. Merawat masalah dalaman wanita seperti masalah keputihan, kegatalan dan bau yang tidak menyenangkan. 3. Dapat merapatkan faraj bagi wanita selepas bersalin 4. Dapat memontokkan dan memejalkan kembali otot payudara. 5. Dapat menghangatkan dan mengeratkan hubungan suami isteri. 6. Dapat memanaskan badan terutama bagi wanita selepas bersalin. 7. Melancarkan peredaran haid setiap bulan 8. Membuang darah-darah kotor dan toksin dalam badan 9.Menyihatkan badan disamping menambah tenaga sepanjang hari 10.Dapat mencantikkan kulit selepas pengeluaran toksin di dalam badan 11. Mempertingkatkan kembali imum ketahanan badan, dimana badan menjadi sihat, segar dan kuat tiada lagi masalah seperti tidak bermaya atau tidak larat. 12. Melegakan perut kembung dan masalah angin di dalam badan 13. Melawaskan pembuangan air besar 14. Mengawal selera makan dan menurunkan berat badan 15. Mengurangkan kesakitan ketika haid (senggugut) 16. Mengurangkan risiko penyakit kanser dimana maajun warisan keluarga ini adalah 100% dari bahan tradisional jadi tiada langsung penggunaan bahan-bahan steroid dimana ia adalah salah satu kepada faktor penyebab penyakit kanser 17. Dapat melangsingkan badan bagi yang mengamalkan diet. Ini kerana akar-akar kayu ini bertindak sebagai penyikiran bahan-bahan toksin di dalam badan. Jadi badan menjadi ringan dan segala lemak dapat disingkirkan. 18. MAB memerlukan air untuk merawat dalaman wanita. Apabila wanita menyusu minum sekurang2nya 8 gelas sehari, secara tak langsung dapat menambahkan air susu bagi wanita yang sedang menyusukan bayi. 19. MAB membantu melambatkan proses menopous yang mana ditakuti oleh semua golongan wanita..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...