like marvelous mama please :)

Selamat datang ke dress conner...
saya ada 1 pengumuman,
saya sudah tidak menjalankan perniagaan baju lagi kerana saya ingin fokuskan perniagaan saya kepada penjualan vitamin Shaklee..
Bukan kerana perniagaan ini tidak berjaya, tapi saya hanya buat dropship sahaja untuk baju.
Jadi saya ingin meneruskan perniagaan sendiri dengan Shaklee.
Minta maaf kepada bakal pelanggan baju yang datang kesini..
Tapi, jika anda ingin mendapatkan supplement, vitamin untuk kesihatan, sila lah hubungi saya

sambil sambil tu set yang saya sediakan adalah
SET A - untuk kesihatan family
SET B - untuk ibu-ibu yang menyusukan anak
SET C - untuk ibu berpantang selepas bersalin / operation
SET D - untuk mendapat kulit yang halus lembut bebas jerawat / Kesuburan



Thursday, July 4, 2013

Tudung 3 layer

Tudung 3 layer yang saya jual ni kain seperti jenama terkenal Far**da..


kain yang sangat lembut dan tidak kembang..
tuk order 019 3439341 sms/whatsapp
Harga RM100 free pos

Thursday, May 2, 2013

Wednesday, April 10, 2013

Marvelous Mama Vitamin Kesihatan: Testimoni pengguna Ostematrix

Marvelous Mama Vitamin Kesihatan: Testimoni pengguna Ostematrix: Bulan March lepas kan promosi Ostematrix. Jadi ramai pengguna Ostematrix yang berpuas hati memberi testimoni yang memberangsangkan . Selepa...

Monday, April 8, 2013

Marvelous Mama: GLA untuk masalah period tidak teratur

Marvelous Mama: GLA untuk masalah period tidak teratur: harini saya nak share testimoni pengguna GLA. masalah period tidak teratur, period lama dah tak datang seperti biasa.. period terlalu...

Wednesday, March 27, 2013

Wednesday, March 20, 2013

kedai online ibu: MAAJUN ANGGUN BESTARI -FAMILY PLANNING PALING HANG...

kedai online ibu: MAAJUN ANGGUN BESTARI -FAMILY PLANNING PALING HANG...: Maajun Anggun Bestari atau lebih dikenali sebagai MAB adalah alternatif bagi merancang keluarga secara tradisional. Setiap wanita mempunyai...

Tuesday, February 12, 2013

Marvelous Mama Vitamin Kesihatan: Set Penyusuan Shaklee

Marvelous Mama Vitamin Kesihatan: Set Penyusuan Shaklee: Set penyusuan yang di sediakan untuk ibu-ibu nak tambah susu, nak tambah tenaga semasa menyusukan, nak kekal banyakkan susu, nak tambah lebi...

Maajun Anggun Bestari - Family planning

Maajun Anggun Bestari - Family planning
KHASIAT & KEGUNAAN MAB : 1. Sebagai perancang keluarga bagi yang ingin menjarakkan kehamilan / family planning. 2. Merawat masalah dalaman wanita seperti masalah keputihan, kegatalan dan bau yang tidak menyenangkan. 3. Dapat merapatkan faraj bagi wanita selepas bersalin 4. Dapat memontokkan dan memejalkan kembali otot payudara. 5. Dapat menghangatkan dan mengeratkan hubungan suami isteri. 6. Dapat memanaskan badan terutama bagi wanita selepas bersalin. 7. Melancarkan peredaran haid setiap bulan 8. Membuang darah-darah kotor dan toksin dalam badan 9.Menyihatkan badan disamping menambah tenaga sepanjang hari 10.Dapat mencantikkan kulit selepas pengeluaran toksin di dalam badan 11. Mempertingkatkan kembali imum ketahanan badan, dimana badan menjadi sihat, segar dan kuat tiada lagi masalah seperti tidak bermaya atau tidak larat. 12. Melegakan perut kembung dan masalah angin di dalam badan 13. Melawaskan pembuangan air besar 14. Mengawal selera makan dan menurunkan berat badan 15. Mengurangkan kesakitan ketika haid (senggugut) 16. Mengurangkan risiko penyakit kanser dimana maajun warisan keluarga ini adalah 100% dari bahan tradisional jadi tiada langsung penggunaan bahan-bahan steroid dimana ia adalah salah satu kepada faktor penyebab penyakit kanser 17. Dapat melangsingkan badan bagi yang mengamalkan diet. Ini kerana akar-akar kayu ini bertindak sebagai penyikiran bahan-bahan toksin di dalam badan. Jadi badan menjadi ringan dan segala lemak dapat disingkirkan. 18. MAB memerlukan air untuk merawat dalaman wanita. Apabila wanita menyusu minum sekurang2nya 8 gelas sehari, secara tak langsung dapat menambahkan air susu bagi wanita yang sedang menyusukan bayi. 19. MAB membantu melambatkan proses menopous yang mana ditakuti oleh semua golongan wanita..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...